7042_z_7051_z_LP Background MBE eShip - Logo 1600x780
MBE-eShip_crop-1200x540-1
7042_z_7051_z_LP Background MBE eShip - Logo 1600x780
MBE-eShip_crop-1200x540-1

MBE eShip, paket digitalnih rješenja za e-trgovine

MBE s ponosom ponovno potvrđuje svoju predanost pružanju digitalnih rješenja najboljih u klasi, kako u e-trgovini tako i na B2B tržištu.

“MBE eShip usmjeren je na povećanje konkurentnosti trgovaca u prostoru e-trgovine pružajući im uslugu po mjeri za optimizaciju i automatizaciju njihove logistike, otpreme i procesa upravljanja narudžbama”

Valeria Mennella, direktorica marketinga MBE WW

Nastavljajući svoj put inovacije, MBE jepo uzoru na MBE e-LINK, postojeći dodatak koji automatizira logistiku i isporuke e-trgovine, razvio MBE eShip. MBE eShip nije samo novo ime i logotip, već potpuno novo korisničko iskustvo, uključujući novu funkcionalnost i poboljšanu izvedbu – ‘lako pristupačan’ paket rješenja za tvrtke e-trgovine.

Mail Boxes Etc. vodeća je platforma koja malim i srednjim poduzećima i potrošačima pruža rješenja za e-trgovinu, isporuku, otpremu i marketing. U 2021. MBE je opsluživao preko 1 milijun poslovnih klijenata širom svijeta generirajući 1,07 milijardi eura prihoda u cijelom sustavu, putem svojih 3100+ centara u 52 zemlje te 24 milijarde eura bruto vrijednosti robe kroz koju se trguje svoja PrestaShop rješenja za e-trgovinu.

MBE eShip, razvijen kao integrirana plug-in verzija omogućuje e-trgovcima da automatiziraju upravljanje narudžbama i povratima povezivanjem svoje web-trgovine e-trgovine s MBE sustavima, omogućujući MBE-u da preuzme brigu o cjelokupnoj logistici operacije, iza kulisa.

MBE eShip predstavlja idealno rješenje za mala i srednja poduzeća koja žele prodavati online, čak i u početnoj fazi, zbog svoje fleksibilnosti i visoko prilagodljivih značajki. Pomaže trgovcima da prošire funkcije svoje internetske trgovine i omogućuje im stvaranje različitih opcija dostave za svoje kupce. Kroz MBE eShip, vlasnici tvrtki za e-trgovinu mogu povjeriti svoju logistiku – od upravljanja narudžbama do operacija otpreme proizvoda – stručnjacima u Mail Boxes Etc., dopuštajući im da svoje resurse i vrijeme umjesto toga posvete drugim poslovnim potrebama.

MBE eShip PLUG-IN može se spojiti na više prodajnih kanala u isto vrijeme, s najnovijim tržišnim izdanjem koje je već dostupno za PrestaShop i uskoro će biti dostupno za WooCommerce i Shopify trgovce.

Dizajniran za povećanje zadovoljstva kupaca e-trgovine pružanjem jednostavnijeg iskustva kupnje, MBE eShip automatski generira svu papirologiju za pošiljke, adresnice i kod za praćenje. I MBE eShip PLUG-IN i MBE eShip WEB čine procese logistike i otpreme lakšim i učinkovitijim.

„E-trgovina je vitalno važna industrija sa stalnim razvojem i kontinuiranim rastom. Posvećeni smo razvoju inovativnih digitalnih proizvoda i daljnjem unaprjeđenju naših poslovnih rješenja kako bismo pomogli malim i srednjim poduzećima da zadovolje sve zahtjevnije kupce. MBE eShip usmjeren je na povećanje konkurentnosti trgovaca u prostoru e-trgovine pružajući im uslugu po mjeri za optimizaciju i automatizaciju njihove logistike, otpreme i procesa upravljanja narudžbama”.

komentirala je Valeria Mennella, direktorica marketinga
MBE eShip